HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Szeretnél Te lenni a társasági körödben a legeredményesebb póker játékos aki állandóan elver mindenkit? Profi tippeket nem tudok adni, de néhány jótanáccsal szolgálhatok, ha kíviáncsi vagy Kedves Olvasó :)

Póker játékFIGYELEM! Ezek a tippek csak akkor jönnek be igazán, ha valódi tétben játszotok, nem sokban, viszont pár ezer forintban, mindenki visz magával a társaságból egy ezrest például. Ettől nő majd a feszültség, mindenki komolyabban fogja venni, még ha nem is mutatja ki az illető, és mindenki nyerni szeretne, kevésbé lesznek vakmerők a játékosok. Néhány ötlet, hogy miket tegyél és miket ne tegyél: igyekezz laza és magabiztos maradni a játék végéig, és ne látszódjon rajtad, hogy nagyon jó lapod van. A téteket lassan emeld, de minden körben egyre többet. Ha könnyen átlátnak rajtad, akkor hordj napszemüveget, mint a nagy pókerjátékosok :) Legyél vakmerő, de csak annyira, amennyire szükséges, vak All-int ne mondj, mert egy ász, vagy királypárral is könnyen elverhetnek egy véletlenül bejött Flush-el vagy Sorral. Ha nem vagy biztos a győzelembe, mégis jó lapod van és az ellenfél nagyot emel, az akkor már rajtad áll, hogy megadod e a tétet, avagy sem, mert ez már csak a szerencsén múlik tényleg. És ami a legfontosabb: ne hagyd, hogy meglássák, hogy rossz lapod van! Igyekezz minél többet blöffölni de ne túl sokat, mert egy idő után rájönnek, hogy kamugép vagyol :)

A póker az egyik kedvenc kártyajátékom a römi után, tele van meglepetéssel, és izgalommal, és mindig lehet benne fejlődni. Igyekezz minél jobban kiismerni ellenfeleid taktikáját a játék során, és blöffölj minél többet hisz ez a játék lényege :)

Kellemes Játékot!

Címkék: játék sport póker ötlet

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr661570701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztor Balázs 2010.05.25. 20:49:51

Kedves Blogger!

Szeretném megtudni, hogy honnan vetted a képet a bejegyzésedhez, mert ez az én fotóm és tőlem nem kértél engedélyt, hogy itt közöld. Amennyiben kiírod a kép alá, hogy én vagyok a szerző akkor maradhat, ellenkező esetben kérlek töröld az oldalról.
Köszönettel, Pásztor Balázs

Jágó · http://darkpoker.blog.hu 2010.07.26. 22:38:49

Én is szeretem a römit és a pókert is. Írod a lényeget, hogy akkor izgi igazán a játék ha pénzben (tétben) megy. Gyufaszálban nem olyan izgi, mert hiába blöffölünk még a semmire is megadják :)
süti beállítások módosítása