HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Hogy milyen karórát válasszunk? Nehéz kérdés...talán a karóra az egyik olyan luxuseszköz, aminek az ára rendkívül széles skálán mozog, 1000 forinttól egészen milliókig! Miért indítottam ezt a bejegyzést? Most kiderül...

Ékszer karóraEgy héten minimum egyszer elgondolkozom rajta, mikor meglátom egy ismerősöm hiper-szuper csili-vili karkötőjét, hogy miért kell ilyet venni? Épp néztem tegnap egy ilyen weboldalt, hogy nagyából mennyibe kerülhet egy Rolex karóra, ami mint tudjuk az egyik legminőségibb karóra a világon, és néztem az árakat. Meglepődve figyeltem, hogy egy rohadt karóráért 700000 forintot rabolnak el a karóra forgalmazók! Mi olyan különleges egy ilyen karórában...egyáltalán miért vesznek emberek ilyen drágán karórát? Ugyanúgy mutatja az időt, mint a konyhámba a falióra, vagy mint a digitális Casio karórám, amit egykor 20000 forintért vettem meg (+ a hőmérsékletet is mutatja). Bizonyára látszik, hogy én digitális karóra párti vagyok, de most komolyan kérdem, ki az a barom (már elnézést a kifejezésért), aki hétszázezret, vagy milliókat költ egy órára, ami semmi különlegeset nem tud, csak mutatja az időt.

Digitális karóraElnézést azoktól akik vettek ilyen órát és megsértettem, de szerintem semmi értelme ilyen órát venni, csupa pénzkidobás. Gondolj bele mennyi mindent megtehetnél, megvehetnél ebből a hétszázezer forintból...utazás a legszebb helyekre, gyönyörű medence kerülhetne a kertedbe, megvehetnéd a legcsúcsabb notebook-ot, és a legfontosabb: a családodra fordíthatnád, meglephetnéd őket virágokkal, vagy bármi mással. Ha ezek mellett a lehetőségek mellett karórát veszel, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy önző vagy, vagy rohadtul gazdag :D az utóbbi esetben megértem, hogy ilyen karórát veszel.

Tudom, hogy ez egy ötlet blog, de kénytelen voltam ezt megosztani veletek, ugyanis mikor megláttam az árakat, akkor szószerint kétszer akkorára nőttek a szemeim. Remélem néhányotok azért egyetért velem :)

Címkék: kritika luxus ékszer karóra

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr511644607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bluesilver 2012.07.02. 08:31:30

Azt kell, hogy mondjam, Kedves posztoló -de nem bántásképp- hogy nem értesz hozzá. Ezek a jellemzően svájci karórák hiperpontos mechanikával, adott esetben rádióvezérelt automatikával, karcmentes zafírüveggel vannak felszerelve. Azt hozzá kell tenni, hogy nyilván nem anyagáron van meghatározva ezen órák ára, hanem a kiváló minőségükön felül a presztízs értékét, a márkanevet fizeted meg, mint státuszszimbólumot. Ilyen órákat nyilván nem azok vesznek, akik erre kuporgattak egész életükben, és nem virágcsokrok és medence helyett veszik, hanem magukat, a társadalmi rangjukat kifejezendő hordanak példának okáért rolex karórát.

lampaules 2012.07.02. 08:32:32

Úristen, Te hány éves vagy?
Képzeld, vannak gazdag emberek is a világon, akiknek nem sok ez egy óráért.
Egy átlag üzletember is százezres órával jár, mert fontos kiegészítő, sokat a viselőjéről.
Ezzel nem a casiodat akarom leszólni, nekem is az van, de hidd el egy jó óra egyrészt befektetés, másrészt státusszimbólum, nem viccből veszik egyesek!
süti beállítások módosítása