HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Mielőtt belevágnánk a részletekbe, tisztázzuk mi is az a kineziológia. A kineziológia nem más, mint egy holisztikus módszer, amelynek a célja a stresszoldás. Már több, mint ezer éve ismert, mégis csak ma vált igazán népszerűvé Európában.

Mikor érdemes kineziológushoz fordulni?
Nos ennek több oka is lehet. Az első, és fő ok amiért az emberek gyakran teszik ezt, az a stressz, és az állandó idegesség. Az olyan embereknek ajánlanám a kineziológiát, akik gyakran fáradtak, akik depressziósak, akiknek fóbiáji vannak, ha nehezen tudsz kapcsolatot létesíteni, ha nincs önbizalmad, egyszóval: a kineziológia alkalmas a személyiségproblémák kezelésére. Ne értsd félre, ez nem betegség, a kineziológia a személyiségedet, a jellemedet tereli a pozitív irányba.

Hogyan segít a kineziológia?
A kineziológia segít helyreállítani a szervezetben megborult egyensúlyt. Tudtad e, hogy bármilyen negatív gondolkodás negatív változást idéz elő a testben? Nem véletlen mondják mindig, hogy a mosoly egészséges. Persze minden embert érint életében negatív élmény, és akkor történik komolyabb baj, ha ezt a rossz élményt nem tudjuk feldolgozni, mert az elraktározódik a szervezetben. A kineziológia során ezeket a negatív élményeket kell felkeresni, és különböző gyakorlatokkal feloldani. Akármilyen régen is történt velünk ez a bizonyos trauma, ott van bennünk, úgymond a "rejtett énünkben".

A kezelés menete:
A kineziológus elé tartod kezeid (mindegy, hogy ülve, vagy állva, azt ő dönti el), és ő enyhe nyomást gyakorol rájuk. A kérdésekre az izomtónusokból lel választ bármilyen hihetetlen! A gyakorlatokat majd a kineziológus segísgével végzed el, melyeket betanít majd neked, hogy otthon is elvégezhesd rendszeresen. Ezek a gyakorlatok csupán egyszerű mozgások, amiket bárki könnyen elvégezhet segítség nélkül.

Meddig kell csinálni?
Ez attól függ, mennyire vagy hajlandó a változásra, hogy mekkora trauma ért, mennyi negatív élmény ért, és hogy milyen gyorsan tudsz változtatni. Általában a változás 2-3 hét alatt érhető el, de néha elnyúlik 5 hétre is.

Ha tetszik a kineziológia, de te nem óhajtassz kineziológushoz menni, akkor az Ötletes Blog segít, ugyanis hamarosan indítok cikket különböző általános kineziológiai gyakorlatokról. Persze én nem tudom megállapítani, hogy kinek mi a problémája, de ezek az általános gyakorlatok segítenek a stresszoldásban, és a fenti problémák többségében!

Címkék: stressz egészség kineziológia nyugalom

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr881752167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Srozi 2010.05.25. 20:49:54

Már alig várom a folytatást, ill. az otthon végezhető gyakorlatokat. Nagyon izgalmas ez a téma, már régóta érdekel, de idő- és pénz hiányában nem tudtam kineziológushoz eljutni. Gratulálok a blogodhoz!! SZUPER JÓÓÓÓ!!!

Srozi 2010.05.25. 20:49:55

Végre! Engem nagyon érdekel ez a téma, de se időm, se pénzem kineziológushoz menni. Úgyhogy nagyon várom a folytatást, az egyedül is végezhető gyakorlatokat! Szuper jó a blogod, óriási a témaválaszték!!! Csak így tovább!! Szinte minden nap olvaslak!!
süti beállítások módosítása