HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Állandóan panaszkodik a szomszéd, hogy milyen hangos a klímád, de te mégis megsülsz otthon, és szeretnéd, ha halkabb lenne? Most megtudhatod, hogy milyen a jó, mégis csendes klíma!

Inverteres klíma felépítéseInkább az Ötletes Blognak higgy, mint a többi cégnek, akik azt hazudják, hogy az ő klíma termékeik mind szuperhalkak, mert egy átverés az egész. A valóban jó klíma az a DC inverteres klíma: ezeknél a klímáknál a fogyasztás 40% csökken, és az élettartam is jelentősen megnő. Az ilyen klíma db(A) szintje a 20-at is alig haladja meg (erről a mértékegységről nemsokára szót ejtek), és szinte minden klíma gyártónál található ilyen típus, legyen az LG, Daikin, Toshiba, Samsung, vagy Midea.
A db(A) érték nem más, mint egy decibel skála, ami egy relatív érték, azaz viszonyítással határozzuk meg, és ez a relatív érték a hangnyomás ebben az esetben. Logikus, hogy minél nagyobb ez az érték, annál hangosabb egy zaj.
Az Inverteres klíma kompresszorának működése rendkívül egyszerű: a belső tér igényei szerint változtatja a hűtés mértékét. Bekapcsoláskor a klíma csúcsteljesítményen működik, amíg el nem éri a használója által beállított hőmérsékletet, majd mikor elérte a kívánt hőfokot, akkor a számára lehető legalacsonyabb fordulatszámra kapcsol, a fordulatszám pedig attól függ, hogy mekkora ez a hőmérséklet. Ebben a periódusban takarít meg a klíma energiát.

Tudom, hogy nem a megfelelő évszakot választottam ki a cikk megírására, de mint látjátok már kezd sütni a nap, valószínűleg a tavasz, és állítólag ez az év rendkívül forró lesz, szóval nem árt felszerelni nappalinkat, irodánkat klímával...csendesen :)

Címkék: lg klíma hűtés inverteres

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr531759946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása