HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

A tavaszi nagytakarítás egy valóra vált rémálom. Hatalmas melóval jár relatív otthonunk nagyságától, illetve attól, hogy panellakásban, vagy kertes házban lakunk.

Hálószoba nagytakarítás

Hogyan érdemes nekifogni a nagytakarításnak? Természetesen pozitívan, fontos hogy kipihent legyél előtte, ugyanis könnyen lehet, hogy egy egész napot rá kell áldoznod. Kezdd a hálószobával, az első lépése a nagytakarításnak a rendrakás, és a felesleges tárgyak kidobása, végül is emiatt hívjuk a takarítás ezen formáját nagytakarításnak. Ha végeztél a pakolással jöhet az ágynemű áthúzása, az ablak tisztítás, és a portörlés. Az ablaktisztítás házilag végzett módszereiről már írtam egy cikket pár hónapja, tekintsétek azt is meg! Sajnos a szőnyegtisztítás sem kerülhető el, és mivel többnyire a hálószobákba padlószőnyegek találhatók, tessék túlesni rajta :)

Hálószoba nagytakarítás

 

 

 

 

 

 

  

Nappali nagytakarítás

A nagytakarítás során a nappaliban gyakorlatilag ugyanazokat a feladatokat kell elvégezni, mint az előbb említett szobában, itt azonban a parketta valószínűleg nem fog sok gondot okozni, csak egy seprésre/porszívózásra, és egy felmosásra van szükség. FONTOS, hogy felmosásnál ügyeljünk rá, hogy a parketta felületét minimális szinten érje csak víz, mivel némelyik parketta típus (például a laminált parketta), nem bírja a vizet, és elszíneződik tőle, felpúposodik, stb.

Nappali nagytakarítás

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Konyha nagytakarítás

A konyhában van talán a legnagyobb munka, ha nagytakarításról beszélünk. Ha itt található a spejz, akkor rengeteg, és rengeteg pakolás vár ránk, mivel minden lakó szereti ide betuszkolni azokat a cuccokat, amiket nem tudja, hogy hirtelen hova tegyen. A konyha sajnos olyan helység, amely hamar bekoszolódik, és nem tartja meg sokáig a tisztaságot (kenyérmorzsák, olajfoltok, stb.), tehát itt nem kell annyira túlzásba vinni a takarítást, de ne felejtsük, fontos azért itt is a higiénia, mivel minden nap itt étkezünk legalább egyszer!

Címkék: konyha nagytakarítás hálószoba nappali

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr242846883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPiros · http://www.anrodiszlec.hu 2012.07.02. 08:30:08

Sajnos ezt a takarítást sohasem lehet abbahagyni :)
süti beállítások módosítása