HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Redőnyt általában azért vesz az ember, hogy kiszűrhesse a napfényt a szobájából, engem például igencsak idegesített, hogy mikor otthon dolgoztam a gép előtt, minden délután kiégette a szememet a nap. Nem elég ide a sötétitő Kedves Olvasó...ugyanis nyáron még valamennyire azon is átsüt a nap, a legjobb megoldás a redőny.

RedőnySokan nem is tudjátok, de a redőnyöknek több fajtája is van. Régen csináltak fából is redőnyt, de manapság leginkább a műanyag és az alumínium redőnyöket használják. Ha redőnyről van szó megkülönböztethetünk: külső tokos redőnyt, vakolható tokos redőnyt és belső tokos redőnyt. A redőnyök természetesen nem csak a fénytől védenek, hanem bizonyos mértékben a fénytől is, szóval hatásos lehet a forró nyári napok ellen. A profibb redőnyökön tetszés szerint változtathatjuk, hogy maga a redőny mennyire eressze át a fényt. A fény és hőszigeteléssel ellentétben sokan használják még a biztonságtechnika terén is, valamint már olyan redőny is van, amelybe szúnyogháló van építve, azaz teljesen rovarmentesíti a lakásod :) ha engem kérdeztek, én a műanyag redőnyt választanám, nekem is olyan van otthon, és tökéletesen visszaveri a napfényt (ezért is érdemes még a fehér színű redőny mellett dönteni, de több takarítással jár, mert nagyon meglátszik rajta a kosz).

Ha úgy döntessz, hogy redőnyt veszel magadnak, akkor nagyon vigyázz rá vásárlás után. Ha kültéri redőny van az otthonodban, akkor éjszakára vagy teljesen húzd le, vagy teljesen húzd fel, semmiképp se hagyd félig lehúzva, ugyanis egy nagyobb vihar könnyen kettétörheti. Ha beltéri a redőnyöt akkor aggodalomra semmi ok :)

Kellemes Válogatást!

Címkék: biztonság otthon redőny árnyékolástechnika

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr61554413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the-enterior 2009.11.27. 10:11:26

Igen általában a világosabb színű redőnyök kevésbé eresztik át a fényt, én viszont alumínium redőnyt használok, mert az jobb biztonságtechnikai szempontból.

redőny · http://www.kondoroll.hu/ 2012.07.02. 08:29:42

Ma már egyre elterjettebb az aluminium redőny.

redőnywebshop.hu 2012.07.02. 08:30:15

Nagyon jó írás. Árnyékolástechnikai szakértőként annyit teszek hozzá, hogy ha nagyon fúj a szél egy vihar esetén, akkor jól jön a kefés lefutó, mert ebben nem zörög annyira a redőnyléc. És tudsz aludni tőle.

KissVeronika021 · http://repjegy-repulojegy.hu 2012.07.02. 08:30:35

Nekünk fontos, hogy télen a hideget kint tartsa. :)
süti beállítások módosítása