HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Kinek ajánlanám a fogfehérítést? Nos egyértelműen a fogfehérítés elsősorban dohányosoknak van, akiknek a sok kátrány és nikotin miatt foguk sárgára és feketére színeződik el, valamint azoknak, akiknek nehezebb kifehéríteniük fogukat egyszerű fogmosással.

Fogfehérítés utánSzeretnéd tudni, hogyan kezdődik egy fogfehérítés? Nos először is meghatározzák az alap fogszínt a páciens közreműködésével, majd fotót készítenek az úgynevezett fogszínkulcs használata mellett. Ezután egy szájterpeszt helyeznek a páciens szájába, amely nem nyitja nagyra a szájat, nem túlságosan zavaró, csak a fogfehérítéshez kedvező helyzetben tartja a fogsort és az ajkakat. Az ínyt gyakran egy műanyag-réteggel fedik egészségügyi okokból, majd ezután az ajkakat bekenik egy krémmel. Ezután következik a fogfehérítés legjelentősebb lépése, mikor a fehérítő anyaggal bevonják a fogakat, azaz azok felszínét, és 8-10 percen egy különleges fogfehérítő eszköz speciális fényével világítják meg fogaidat. A fogfehérítés majdhogy nem természetes, ugyanis a fogfehérítő anyagot ezután egy elszívó készülék segítségével eltávolítják a fogaidról, azonban ezt követően ismét fogfehérítő anyaggal vonják be a fogfelszíneket, és újra 8 perces megvilágítás következik, hogy a fogfehérítés minél hatásosabb lehessen. A folyamatot még ezután egyszer megismételjük, hogy egyenletesen fehérek legyenek fogaitok. A harmadik 8 percnyi világítás után la fogakat lemossák, és a szárítás után ecsetelést (fluoridlakkos) alkalmaznak, ami végett fogaitok kevésbé lesznek érzékenyek és ellenállóbbak lesznek minden külső hatás ellen. A különböző fogászatok a fehérítési eljárás végén újra fényképfelvételt készítenek, amelyek megmutatják a különbséget a fogfehérítés előtti időszakról és az új fogfehérítés utáni időszakról!

Bár én még nem voltam ilyen fogfehérítésen, mindenkinek ajánlom, ugyanis rengeteg ismerősöm van akik rendkívüli fehér foggal érkeztek vissza erről a folyamatról, és bátran mosolyoghatnak mindenkire!

Címkék: szépség ötlet fog fogászat fogfehérítés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr311606203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása