HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Sokan az utolsó pillantra hagyják a téligumi vásárlását, mert lusták egyszerűen elmenni és lecseréltetni! Az már meg se fordul a kis agyukban, hogy mennyi balesetet okozhatnának, ha hirtelen hózivatar jön és az illető még nyárigumival ékeskedik. Van aki tisztába sincs azzal, hogy miért fontos a téligumi...

Téligumi hóbanA téligumi speciális sziklagumi keverékből készül, ezért van az, hogy a gumi alapanyaga a hidegben nem keményedik meg, ebből kifolyólag nagyobb tapadást nyújt az utakon. Ez még nem minden, lényeges különbség a téligumi és a nyárigumi között, hogy az előbbi futófelületének barázdái mélyebbre nyúlnak, és sokkal több bemetszés található rajta. Téli gumit általában 7 foknál alacsonyabb hőmérsékletnél már szükséges használni, mert a nyárigumi ekkorra már valószínűleg jelentősen vesztett tapadási minőségéből. Egy téligumi általában 2-3 évet él meg, ez természetesen függ attól, hogy mennyit utazunk autónkkal, és hogy milyen utakon megyünk, tehát mennyire veszít tapadásából a téligumi. Fontos, hogy legyen pótkerékként téligumink, ugyanis a legtöbb defekt sajnálatos módn pont télen történik, és egy defekt egy autópályán a tél kellős közepén nem a legkellemesebb...

Lényeges, hogy nem kötelező a legdrágább téligumit megvenni, mert van mikor az olcsó jobb minőségű, mint a drágább. Mikor téligumit választunk azt döntsük el magunkba, hogy milyen utakon furikázunk a legtöbbet, és aszerint válasszunk!

Kellemes Válogatást! :)

Címkék: autó tél nyárigumi téligumi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr61609209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása