HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

A műgyanta padló köztudottan az egyik legnépszerűbb padlótípus világszerte. Nem csupán otthonokban használják, hanem számos közterületen is, legyen az oktatásügyi intézmény, raktár, garázs, laboratórium, vagy bármi. Számos olyan előnye van, ami például egy parketta, vagy egy padlószőnyeg esetében szóba se jöhet. Miért is olyan érdekes padló a műgyanta padló? Most megtudhatjuk!

Műgyanta padló dekor

 

 

 

 

 

 

 

A műgyanta padló talán az egyik leggyorsabban kivitelezhető burkolattípus. Ellentétben a parketta elemekkel, ezt nem lerakni kell, hanem önteni. Miután egyenletes el lett osztva a kívánt felületen egy henger segítségével, hagyni kell megszáradni, ami típusonként eltérő, és máris kész az új padló. A műgyanta padlók esetében nem kell attól félni, hogy hézag keletkezik, mint például két parketta elem között, mivel ahogy az előbb is említettük, folyékony halmazállapotú anyagról van szó. Takarításnál se kell félni, hogy mi lesz, ha víz kerül a felületére, nem púposodik fel a nagy mennyiségű víztől, mint egy laminált parketta sőt, a legtöbb vegyi anyagnak ellenáll: többek között ezért használják laborokban. Lehet azt gondoljátok, hogy ez mind jó, hogy ilyen meg olyan védelme van egy műgyanta padlónak, de mi van a kinézettel? Régen valóban elég pocsék külsejű műgyanta padló termékeket gyártottak, amik túl egyszerűen néztek ki ahhoz, hogy egy otthonba kerüljenek. Mára azonban különböző dekor mintás modellek is készülnek, amik simán odaverhetnek egy hagyományos parkettát.

A döntés a lakó kezében van, parketta, vagy műgyanta padló? :)

Címkék: otthon parketta padló műgyanta padló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr792219130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása