HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Bizonyára Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy nem tudtad milyen parfümöt kéne magadra fújnod, és a választás is nagyon nehezedre esett. Nos az Ötletes Blog ebben is segít, mi megmondjuk milyen alkalomra, melyik évszakra és kivel szemben milyen parfümöt használj ;)

ParfümAz első dolog amit érdemes figyelembe venni, az a parfüm kategóriája, rengeteg parfüm kategória van az illat erőssége, milyensége alapján. Minden évszaknak megvan a maga illata, és akár ez is egy szempont lehet, hogy milyen parfümöt választunk, tehát kezdjük is akkor ezzel! Közeleg a tavasz és ilyenkor az évszakra a virágok, illetve a természet illata a legjellemzőbb, a legelőnyösebb az lehetne, ha te magad képviselnéd a virágok illatát. A többi évszakra nézve röviden: a forró nyár a citromos és a friss illatok évszaka, a hűvös ősz az enyhébb parfümök évszaka, míg a hideg tél az édesebb parfüm illatok évszaka. A parfümök világában minden jellemhez más illat társul, mind a sportos egyénekhez, mind az elegáns egyénekhez más illatok valók. A sportos alkatokhoz friss illatok illenek leginkább, ilyen lehet egy finom citromos üde parfüm, míg az elegánsabb személyiségekhez az édeskésebb illatok társulnak, például egy vanília illatú parfüm.

Milyen hatást érhetünk el a különböző illatokkal?

Minden illat más-más hatással van az emberekre, ezeket szeretnénk most ismertetni veled:
- Alma: stressz csökkentő hatású illat,
- Fahéj: idegrendszert erősítő parfüm illat,
- Gyömbér: kiváló illat a vágykeltéshez,
- Levendula: nyugtató hatású illat,
- Vanília: a csábítás illata.

Illatok különböző alkalmakra!

Vannak illatok, amelyek kiválasztását egy különleges alkalom végett döntjük el. Gondolj csak bele, ha egy erős fűszeres illattal jelennél egy esküvőn az nem keltene túl jó hatást, míg ha egy üzleti tárgyaláson használnád, akkor az határozottságot sugall. Esküvőre, vagy romantikusabb alkalmakra az édeskés illatok inkább az ajánlottak (ne feledkezz meg a vanília szintén édeskés illat és olvasd csak vissza milyen hatást érsz el vele ;)).  Természetesen nem mi akarjuk megszabni, hogy milyen parfümöt használj, ezt neked kell kitapasztalnod, ezek csupán jótanácsok, amelyek 99%-ban beválnak :)

Összefoglalva: a jó parfüm fegyver, a csábítás fegyvere mely képes vágyat kelteni, és nagyban javít a megjelenéseden. A jó parfüm érzelmeket közvetít, és egy kapcsolat kialakulásának alapköve is lehet...

Címkék: szépség ötlet parfüm illat megjelenés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr291791776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása