HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Sokan akik nem értenek a lovagláshoz csupán azt gondolják, hogy valaki ráül a lóra és már megy is a lovaglás, pedig ez nem így van. A lovagláshoz rengeteg felszerelés szükséges, és számos kiegészítő kell azoknak, akik rendszeres sportot űznek belőle. Nézzük csak milyen felszereléseket tartalmaz egy lovasbolt.

Lovasbolt kirakat

 

 

 

 

 

Az egyik legkedveltebb lovasbolt felszerelés a lovaglók körében a gerincvédő. A gerincvédő kitűnően egyenesben tartja a gerincet lovaglás legvadabb pillanataiban is, ráadásul a belső műanyag pikkelyek megelőzik, hogy a lovaglás befejeztével bekövetkezzen a nemkívánatos hát-, és derékfájás. A gerincvédők ma már a legtöbb lovasbolt polcain ott virítanak, annyira közkedveltnek és hasznosnak bizonyul a lóimádók körében. Egy másik felszerelés, amely esős és párás időkben kerül a lovaglók kezébe az a nyeregvédő ruházat. Ez a nyeregvédő vízálló, így esős napokon se kell attól tartani, hogy ki kell hagyni egy napot eme remek sport nélkül, csupán egy közeli lovasboltban kell beszerezni egyet. Persze ne csak magunkra gondoljunk, ha egy lovasbolt közelében járunk. A lovak egyik kedvence az úgynevezett hűtő pakolás, amely egy komolyabb edzés, vagy egy nagyobb túra után jöhet jól. Használat előtt tartsuk hűtőben, majd miután végeztünk a lovaglással, tegyük rá a ló lábaira, ezáltal csökkentjük a duzzanatok kialakulásának esélyét.

Ha kíváncsi vagy milyen hasznos eszközöket árulnak a lovasbolt tulajdonosai, akkor nézz utána az Interneten, ugyanis ennél még sokkal de sokkal több felszerelés létezik, melyekről még a nagy sportolók se tudnak.

Címkék: sport lovasbolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr232133009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása