HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Biztos sokat gondolkodtatok ti is lakásfelújítás során, hogy melyiket válasszátok a hálószobába, a gyerekszobába, vagy a nappaliba. Mind a kettőnek meg van az előnye és a hátránya, igyekszem segíteni a döntésben :)

Parketta nappalibanNos melyikkel is kezdjem, legyen a parketta, ugyanis nekem az van a szobámba. Régen padlószőnyegem volt, és nagyon odavoltam az ötletért, hogy parketta legyen a szobámba, lakásfelújításkor meg is csinálták a felújítók. Eleinte nagyon tetszett meg minden, tényleg nagyon jól mutat, rá volt téve egy nagy kék szőnyeg. Aztán kezdődtek a gondok...van egy kutyánk, és a körmeivel apró alig látható karmolásokat ejtett rajta, persze nem önszántából, hanem mert járkált a szobába és ennyitől összekaristolódott. Természetesen nem látszott annyira, de mikor a nap megvilágította a parkettát, akkor látszottak a karcolásnyomok és higgyétek el, nem a legszebb látvány volt. Ezentúl van egy Darts táblám is, és néha a Darts tábla vasairól kipattant a "dobóeszköz", és beleállt a parkettába...azt hittem rosszul leszek. Ha a nagytakarítást nézzük a parketta takarítása sokkal de nehezebb, ugyanis nem csak söpörni kell, hanem felmosni is majdnem minden héten. A padlószőnyegnek azonban csak porszívózásra van szüksége hetente, nem igényel nagyobb gondozást, azonban egy idő után nagyon koszossá tud válni, és ki kell sikálni, ami ismét egy hosszadalmas kemény feladat. Mindezek mellett ha arra kiömlik valamilyen ital, vagy étel, azt kiszedni belőle a legnagyobb kín, szóval mindkét padlófajtának, a parkettának és a padlószőnyegnek is meg van a hátránya.

Természetesen dönteni is kell a kettő között, akkor az ajánlatom a következő: ha tisztaságmániás vagy, és sokat takarítsz, akkor a parketta is jó neked, meg a padlószőnyeg is, azonban az aki trehányabb típus, annak inkább a padlószőnyeget, de persze arra is vigyázni kell.

Remélem tudtam segíteni!

Címkék: otthon parketta hálószoba nappali padló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr221571212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása