HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Vészesen közeleg a Karácsony, már csak 1 hét van hátra! Te már megvetted szeretteidnek az ajándékokat? Nincs ötleted, hogy mit vegyél? Nos ezért van az Ötletes Blog, hagy adjak néhány klassz ötletet ajándékok terén!

Abból kiindulva, hogy én miket vettem és én miket kaptam könnyű kiindulni. Ha végigsétálsz egy nagyobb bevásárlóközpontban, egyből találni fogsz valamit, de íme néhány jó tanács: ha gyereknek szeretnél ajándékot venni, akkor ne várd el, hogy még saját ízlése legyen, hogy ő mit szeretne, ötletesnek kell lenned, végig kell menned egy játékboltban, és megvenni azt az ajándékot ami szerinted tetszene neki! A gyerekek általában nyíltak az új dolgokra, szóval biztos örülnek bárminek amit veszel ez 100%! Felnőtteknél már kicsit macerásabb a dolog, de engem például lenyűgözött a parfüm amit Karácsonyra kaptam tavaly, ilyen Kubai parfüm volt és nagyon finom illata van, még máig is kitart olyan sok van benne! Szóval ha bemész egy ilyen pipere boltba biztos találsz valami szuper cuccot. Ha ruhát szeretnél venni akkor én a New Yorker-t ajánlom, ahányszor bemegyek oda, mindig van valami új dolog, és rendkívül sok Karácsonyi akció van most arrafele. Ajánlanám, a szitanyomást is, már korábbi bejegyzéseimből olvashattatok róla, mindenféle ötletes dolgot meg lehet vele csinálni, szeretteid csak ámulni fognak! Hát mit is ajánlhatnék még...rengeteg boltba lehet kapni ilyen kész ajándékcsomagot ha nem szeretsz bíbelődni a csomagolással, mondjuk sokkal drágább mintha Te csomagolnád, de szépen meg vannak csinálva az tény. Egy könyv is remek ajándék lehet, ha az illető szeret olvasni, szóval ez egyéntől függ, hogy ki milyen ajándékot kaphat. Még egy ötlet: minden lányt/nőt meg lehet fogni plüssfigurákkal, kicsivel és naggyal egyaránt, valami oknál fogva azok nagyon tetszenek nekik :)

Összefoglalva, ha igazán valami jó ajándékot szeretnél választani, akkor elég ha átmész egy bevásárlóközponton például az EuroPark-on bekukkantassz egy-két boltba, és garantáltan találsz valami jót, ebben biztos lehetsz :)

Kellemes Válogatást!

Címkék: ünnep karácsony ajándék ötlet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr191604880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása