HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Jön a Karácsony, de nincs párod akivel ünnepelhetnél? Hidd el nem vagy egyedül, az Ötletes Blog azért van, hogy segítsen rajtad. Íme néhány tipp, hogy mit tegyél egy randinál, hogy a csaj/srác odalegyen érted! ;)

SzerelemEgy randi előtt fontos, hogy magabiztos legyél, laza, és ne vedd komolyan a dolgot, akár társkereső, vagy bármilyen más úton találtál rá az illetőre. Ne viselkedj úgy, mintha te vesztes lennél a szerelemben, mert az nagyon leírna téged a "párod" szemében. Ha már sokat beszélgettetek és nincs téma, akkor erőltesd magad és találj ki valamit, ami a másik felet is érdekelheti, de néha egy pillantás is többet érhet, mint egy beszélgetés. Az is jó lehet, ha bevallod, hogy zavarban vagy (már ha tényleg zavarban vagy), mert lehet, hogy az illető ezt értékelni fogja, és örül, hogy ő ilyen hatással van rád :)
RandiFontos a humor, mindenki szereti a humoros embereket, ezalól nincs kivétel! Ha jól szórakoztatod a leendő párodat, akkor ebből kifolyólag jól fogja érezni magát veled, és tutira újra találkozni akar majd veled! Mielőtt otthagynátok egymást, kérd el az illető telefonszámát, vagy egy elérhetőséget, hogy újra tudjatok randizni, ha sikerül kapni valami elérhetőséget, bármilyet, akkor már félig nyertél. Fontos még az őszinteség és megértés, ha őszinte vagy, azt sokkal jobban értékelik, mintha teljesen tökéletesnek hisznek téged. Próbáld megtudni leendő párodtól, hogy milyenek voltak előző kapcsolatai, mik nem tetszettek neki, hogyan tértek véget, és ezek alapján filózd ki, hogy neked hogyan kéne viselkedned vele, hogy hosszú, tartós kapcsolatotok lehessen!

Remélem sikerült valamennyire segítenem társkeresés terén, ha ezeket a szabályokat betartod, akkor semmi gond nem lehet. Ami még fontos, hogy ügyelj a külső megjelenésedre, és idővel kérdezd meg a párod, hogy mi is tetszik neki benned, és azokat a tulajdonságokat emeld ki még jobban magadból!

Eredményes Randizást! :)

Címkék: szerelem társkeresés ötlet randi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr301615480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása