HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Ha te és kedvenced kertes házban laktok, akkor elengedhetetlen, hogy a kutya egy csodás birodalommal, azaz kutyaházzal rendelkezzen. Természetesen nem mindegy, hogy milyen a kutyaház anyaga, milyen a szigetelése, hol helyezkedik el, és mekkora a mérete. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen a jó kutyaház, akkor az Ötletes Blog most elárulja Neked!

Fa kutyaházA kutyaház mérete: a kutyaház mérete evidens, hogy maga a kutya méretétől és súlyától függ, fontos, hogy nem legyen se túl kicsi, se túl nagy, mert a kutya nem fogja jól érezni benne magát, tehát nem fogja használni. Miért rossz a túl nagy kutyaház? Azért, mert egy nagyobb kutyaházat nehezebb kifűteni saját testének hőjével, ezért a hidegebb hónapokban kevésbé lesz jó a közérzete "otthonában", és új helyet keres magának a kerten belül. Az ajtóra ugyanaz vonatkozik, mint magára a kutyaházra, ha kicsi, akkor nehezen fér be, ha túl nagy akkor pedig ismét felvetődhet a hőveszteséges probléma!
Műanyag kutyaház: ez a típusú kutyaház általában olcsóbb, mint a többi kutyaház, előnyei és hátrányai egyaránt vannak. Az előnyök közé sorolhatjuk, hogy jól szigetelt, és könnyen mozgatható, bármikor könnyedén arrébb vihetjük, ha a kutya máshol érezné jobban magát. Nem csak előny az, hogy a ház könnyen mozgatható, ugyanis a szél könnyen odébb fújhatja. Könnyen felszerelhető bizonyos kiegészítőkkel (például bélés), a műanyag kutyaház bármely évszakban képes megteremteni kedvencünk komfortos otthonát.
Szép kutyaházFa kutyaház: sokan azt állítják, hogy a fából készült kutyaházak az ebek kedvence. Hőszigetelése talán még jobb, mint a műanyag kutyaházaké, és élettartama igen hosszúnak mondható, súlyuk miatt viszont sajnos nehezebb mozgatni őket. Van azonban egy nagyobb előnye a fából készült kutyaházaknak: a jobbak teteje levehető, ezáltal könnyebé válhat a takarítása, és a szállítása is! (Én mindenkinek a fa kutyaházat ajánlanám).
Hőszigetelés: főleg ilyen havas teleken elengedhetetlen, hogy a kutyaház szigetelése 5cm-nél vastagabb legyen. Ha termofüggönyt veszünk, akkor vigyázzunk, hogy légáteresztő legyen, különben a kutya elpusztulhat benne, ha nem eléggé "levegős" a kutyaház!
Kutyaház helye: minden kutyában benne van a vadász ösztön, és elsődleges feladatának tartja a család védelmét, ezért fontos olyan helyre tenni a kutyaházat, ahol a kutya jól átlátja az egész kertet, emellett fontos, hogy rálásson a ház ajtajára és a kert kapujára is. Ha nem ilyen helyre tesszük, akkor ebben az esetben a kutyák 90% nem fogja használni a kutyaházat, legyen az akármilyen komfortos!

Kellemes Válogatást! :)

Címkék: kutya állat ötlet kert kutyaház

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr711738894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffa Huffa 2010.05.25. 20:49:53

Egy kis üveggyapot hőszigetelés még talán nem ártana a kutyusnak így tél idejére :D

szigatech.hu/termekek/szigetelo-anyagok-uveggyapot.html
süti beállítások módosítása