HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Ismét sok levelet kaptam, köszönöm hogy ennyire aktívan részt vesztek a blog szerkesztésében, ezt a posztot Tidus-nak köszönhetem, amelyet kicsit átszerkesztettem, de remélem nem fog megharagudni érte. A vállalkozási ötletek egy nagyon érdekes téma, ugyanis nagyon sokan érdekeltek ebben a témában, csak eddig valahogy nem jutott eszembe, hogy erről írjak, de ami késik nem múlik, tehát...vállalkozási ötletek az Ötletes Blogtól!

Rengetegen szeretnének saját vállalkozást indítani, és ennek több oka is van: nincs aki dirigáljon neked (itt speciál a főnökre gondolok), és nincs megkötve, hogy mikorra kell beérni a munkahelyre, meddig kell maradnod, és tényleg azt csinálhatod amihez értessz, és amit szeretnél. Ha a vállalkozási ötletek jönnek szóba, akkor mindig nagyban kell gondolkodni, hisz annyi lehetőség létezik az ilyen munka terén, mint égen a csillag, csak jó ötletek kellenek hozzá, íme hát néhány, az Ötletes Blog segíti beindítani a fantáziádat!

1. Vállalkozási ötlet: a cégek igen sok esetben adnak ki gépelési, és adatrögzítési munkákat, gyakorlatilag olyan, mint a könyvelés. Nagyon nagy az igény Magyarországon, sőt nem csak Magyarországon, az egész világon erre a munkára, de ehhez hatékonyan kell dolgoznod, és be kell bizonyítanod, hogy jobb vagy! Szükség lehet ilyen téren, adatbázisok kezelésére, excel táblázatokban adatok felvitelére, és előny lehet egy jobb könyvelő program ismerete!

2. Vállalkozási ötlet: szintén egy szuper ötlet lehet a régiségek árusítása. Ha neked sok régiségi tárgyak, könyvek vannak a birtokodban, de mégse használod őket, akkor ne habozz, kezdd el árusítani őket az interneten, ma már nincs szükség ehhez külön boltra, felrakod valamilyen internetes piacra (Vatera, Apróneked), és kész, sokat lehet keresni vele!

3. Vállalkozási ötlet: az ételkihordás is egy jó ötlet, de ehhez ismertté kell válnod, hogy minél többen válasszanak téged, és persze jól kell főznöd ;) Az ételkihordás szintén nagyon fontossá vált mára a legtöbb munkahelynek, akik máshogy nem tudnak ebédhez jutni, csupán főzéstudásra, és egy kocsira van szükséged, és egy népszerűsített weboldalra, vagy csak sima ismertségre.

4. Vállalkozási ötlet: a családfakutatás ma már nagyon sok embert érdekel, főleg az idősebbeket, rengeteg ember vesz igénybe ilyen szolgáltatást. Ez azonban sokszor utazással jár, ezzel számolni kell, és jó kommunikációkészség is kell hozzá.

5. Vállalkozási ötlet: egy újabb ötlet lehet a népszerű webáruház készítés, amit ma már szintén nagyon sokan vesznek igénybe, ugyanis a legtöbb webáruház 1-2 hétig ingyenes, és ezért igen csalogató lehet, azonban csupán akkor tartsuk meg webáruházunkat, ha tényleg úgy érezzük, hogy válallkozásunk sikeres lesz a jövőben, és megéri fenntartani webáruházunkat!

6. Vállalkozási ötlet: nem is gondolnátok, hogy az esküvőszervezéssel mennyit lehet keresni. Ma már a legtöbb pár nem meri sajátkezűleg megszervezni az esküvőjét, ezért felfogadnak egy esküvőszervezőt, ehhez azonban magasszintű kreativitás kell, egy jármű, és irodai eszközök, amelyeken keresztül tudsz az ügyfelekkel egyeztetni.

7. Vállalkozási ötlet: ma már a legtöbb munkahely elvárja, hogy tudj legalább egy idegen nyelvet perfektül, azonban a legtöbb ember csak magyarul tud folyékonyan tud beszélni, ezért nagyon keresett szolgáltatás ma a fordítás! Mire van szükséged? Itt a legfontosabb a nyelvtudás, lehetőleg ne csak egy idegen nyelvet ismerj, és legyen egy szótár mindig kéznél, mert bárkivel előfordulhat, hogy egy szót nem ért.

8. Vállalkozási ötlet: anno még könnyű volt vigyázni a gyerekekre, hisz a nők nem dolgoztak, csupán háztartásbeliek voltak, otthon végezték a mosást, a nagytakarítást, de ma már változott ez. Sokszor gondot okoz a gyermekfelügyelet, nagy igény van rá, és nem fizetnek keveset érte. Ehhez a munkához szintén jó kommunikációs készség, TÜRELEM, kedvesség, és a bizalom elnyerése szükséges.

9. Vállalkozási ötlet: ehhez az ötlethez, nagyon otthon kell lenned IT téren, mivel a programozás logikus gondolkodást, és nagymennyiségű tudást igényel (persze tapasztalatot is). Ismerned kell a legtöbb programnyelvet, szóval ezt a vállalkozást csak a profiknak ajánlom :)

10. Vállalkozási ötlet: a weboldal készítés ma már komoly tudománnyá vált, nagyon nagy igény van rá, hisz az internet egy újabb lehetőség egy cég reklámozására, ezért a legtöbb cég weboldalt akar készíttetni magának, ehhez a webdesign-ban, a HTML-ben, CSS-ben, és Javascriptben (vagy valamilyen más programnyelvben) nagyon otthon kell lenned, hogy kielégítsd az ügyfél igényeit.

ÉS ezenkívül még mennyi vállalkozási lehetőség van...már ez a tíz hosszúnak tűnik, de ennél milliószor több van, bárki elő tud állni egy újabb ötlettel, amivel rengeteg pénzt kaszálhat, ezt már rátok bízom, remélem tetszett a poszt! ;)

Címkék: munka ötlet állás vállalkozás otthon

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr331852011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernő007 · http://www.webseo.hu 2010.05.25. 20:49:57

A webáruház készítésével azért vigyázni kell! Erről nagyon sokat tudnék mesélni :)

Vannak negatív és pozitív példák is bőven.
Ha valakit ez mélyebben is érdekel, akkor ha nem veszitek reklámnak ajánlanám a blogomat.

e-commerce.blog.hu
süti beállítások módosítása