HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Utálom azokat a rohadt szúnyogokat! És ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül, mivel nincs olyan ember gyakorlatilag, aki szúnyogok nélkül töltötte volna a nyarat. Ha már a lámpa fel van kapcsolva a szobádba, és résnyire van nyitva az ablakod, vagy akár az erkélyajtó, akkor az éjszakád valószínűleg nem lesz nyugodt, mert ezek a kis dögök simán megtalálnak téged, még ha a negyedik emeleten laksz mint én, még akkor is.

Szúnyogháló szúnyogok ellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két megoldás van a szúnyogok ellen, az egyik a szúnyogriasztó, a másik meg a szúnyogháló beszerelése a nyílászárókra. Az előbbit én személy szerint nem annyira kedvelem, mert éjszakára elég kellemetlen szagot tud kreálni a szobába és olykor nem is olyan hatékony, míg a szúnyogháló tökéletesen megvéd az ádáz kis teremtmények ellen. Fontos, hogy a szúnyogháló minőségi legyen, és nagyon vigyázzunk rá, ugyanis remek példa az, hogy a telkünkön egy kis rés van az egyik ablak szúnyoghálóján, és a szúnyogok egyből utat találtak a lakás belsejébe! Van természetesen olyan eset, hogy a szúnyogháló nem segít, ilyen eset például mikor elmegyünk horgászni a haverokkal, vagy kajakozni kívánunk a Dunán. A folyópartokon rengetegeket találunk szúnyogokból, mikor épp ültem volna bele a kajakba egyszerre három csípett a jobb kezemen. Ha pecázni szeretnénk, vagy csak egy jót evezni, akkor mindenképp fújjuk be magunkat valamilyen szúnyogriasztó spray-vel!

Címkék: ablak horgászás kajak szúnyogháló

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr32200352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redőny · http://www.kondoroll.hu/ 2012.07.02. 08:29:40

Én a másodikat jobbnak találom ("Két megoldás van a szúnyogok ellen, az egyik a szúnyogriasztó, a másik meg a szúnyogháló beszerelése a nyílászárókra.")
süti beállítások módosítása