HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

Kíváncsi vagy néhány ötletre, hogyan takarítható ki könnyen a fürdőszoba minden zuga? Nyilván azt hinnétek, hogy egy fürdőszoba a legkevésbé fontos a takarítás szempontjából, azonban ez nem így van: a konyha mellett ez a leglátogatottabb helysége otthonunknak.

Takarítás utánHa meg akarunk szabadulni a keményebb takarítási munkáktól, például sikálás meg egyebek, akkor végezzünk rendszeres takarítást ebben a helységben, mondjuk hetente. Ha a szanitereken egy héten mindig végzünk egy rövid kis törlést, azzal máris csökkenthetjük a vízkő lerakódás esélyét, ami minden embernek az egyik legnagyobb ellensége takarítás szempontjából.
Csempe: itt azokat a felületeket értjük, ahol a csempéket gyakran éri "támadás", ilyen hely a zuhanykabin, vagy a kád mellett lévő csempék, amelyet sajnos naponta kell tisztítani a tartós tisztaság és vízkőmentesség érdekében. Ötlet: sütőpor és víz keverékével könnyen segíthetünk egy koszosabb csempe esetén, hagyjuk állni rajta ezt az oldatot, majd töröljük le szivaccsal, és máris újra tiszta a csempénk.
Zuhanykabin: a zuhanykabin rendszeres takarítása rendkívül fontos, ugyanis ez a fürdőszoba bútor koszolódik be a legkönnyebben, és jó esetben ezt a bútort használjuk legtöbbször egy nap során. A zuhanyfüggönyt érdemes kéthetente mosni, és ugyanez vonatkozik a fürdőszoba szőnyegre is.
Penész: a penész kialakulásáért a gombák felelősek, a fürdőszobában különösen szeretnek terjeszkedni. Mi segíthet a penész ellen? Fontos a gyakori szellőztetés, a gombaölőszeres lemosás, valamint a nedvesség és a pára megszüntetése.

Takarítás szempontjából még szóbajöhet néhány egyszerűbb tipp, például kíméletes tisztítószerek használata a kényes szanitereknél, vízzel higított ecet a megfelelő fertőtlenítésért, és ami a legfontosabb tanács, hogy minden kis sarkot takarítsunk ki, ugyanis bárhol könnyen lerakódhat penész, vagy vízkő eme helységben!

Kellemes Takarítást! :)

Címkék: ötlet otthon takarítás fürdőszoba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr631651025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása