HTML

Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Ötletek, hírek és újdonságok, amikről tudni szeretnél. Ez nem egy olyan blog, ami egy témával foglalkozik...az Ötletes Blog minden témát érint, legyen az bármi!

Őket ajánljuk

ÖKO Takarítás

Egy családi vállalkozás, megy környezetbarát takarítás keretében végez mindenféle tisztítási munkálatot. Irodák, lakások, intézmények takarítását egyaránt vállalják, munkájukat minőségi gépekkel/eszközökkel végzik.
Weboldal: www.okotakaritas.hu

Tesz-97 Kft.

Egy sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható dabasi cég, amelynek fő profilja a kiváló minőségű cserepeslemez, trapézlemez, és szendvicspanel gyártás.
Weboldal: www.tesz97.hu

WebOrigin weboldal készítés

Profi weboldal készítés Budapesten rövid határidőn belül cégeknek és vállalkozásoknak. Villámgyors, biztonságos, mobilbarát, és nem utolsósorban keresőbarát weblapok készítése.
Weboldal: www.weborigin.hu

PC Guru

Informatikai blog friss hírekkel a legújabb hardverekről és szoftverekről.
Weboldal: pcguru.blog.hu

Papírtáska Shop

Rövid határidővel készítenek egyedi grafikai elemekkel ellátott papírtáskákat. Ha papírtáska, akkor Papírtáska Shop!
Weboldal: www.papirtaska-shop.hu

Karikagyűrű Bolt

Ha el szeretnéd jegyezni kedvesed, vagy csupán egy ékszerrel lepnél meg valakit akkor íme egy karikagyűrű bolt széles választékkal.
Weboldal: www.karikagyuruk.eu

Egészség-Gyógyászat Blog

Terjedelmes egészségügyi blog számos hasznos cikkel egy egészségesebb életért.
Weboldal: egeszseg-gyogyaszat.blog.hu

Ötlet tartalomjegyzék

Ötletes Feedek

A tökéletes, és zökkenőmentes munkához köztudottan megfelelő munkakörnyezet szükséges, ami három részre osztható: egy jó irodai szék, egy szép iróasztal, és egy szuper notebook. A legtöbb cégnél komplett számítógépek (PC-k) vannak, amik szerintem nem a legelőnyösebbek, mert valahol a munkát haza is kell vinni, hogy a munkamániásabbak otthon is tudjanak dolgozni.

Fekete irodai szék

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az irodai szék hiszitek vagy sem, nagy meghatározója egészségünknek. Egy rossz irodai szék nagyon káros hatással tud lenni mind a gerincre, mind a derékra. Érdemes lenne elgondolkodni, hogy egy jobb irodai székre van szükség, hisz a napok 8 órájában abban görnyedezünk. Bizonyára már minden bútorboltban láttatok különböző árban két irodai széket, amely nagyából ugyanolyan formavilággal rendelkezett. Elsőre becsapós a dolog, sajnos az emberek többsége, vagy mondhatnánk úgy, hogy mindenki az olcsóbbat venné meg, és itt buknak is egy hatalmasat. Én is azok közé tartoztam aki az olcsóbbat vette meg, és egy év se kellett, máris szakadt rajta a bőr, a karfa foltos lett, pedig eléggé vigyáztam rá, és a nyikorgásról ne is beszéljünk...fél éve vettem drágábbért egy minőségi irodai széket, és egyelőre kutyabaja nincs, és rettenetesen kényelmes. Szerintetek megéri? Szerintem igen.

Sok íróasztal

 

 

 

 

 

 

Az íróasztal talán a három közül a legkevésbé fontos. A jó íróasztal egy irodában nagy, és szép, és elég fiókkal rendelkezik ahhoz, hogy minden iratot elkülönítve tudjunk tárolni benne. Talán ennyi elég is az íróasztalokról, vannak ennél fontosabb dolgok is, például egy klafa notebook!

HP Notebook

 

 

 

 

 

Állandó háború van a notebook-ok és az asztali PC-k között. Melyik a jobb? Egy irodába szerintem a munkához sokkal hasznosabb lehet egy notebook beszerzése, márcsak a hordozhatóság szempontjából is. Igaz nem olyan jó a teljesítménye mint egy rendes számítógépnek, de munkára tökéletes. Az asztali PC-k inkább a multimédiára jók már, míg a munkahelyeken kezdenek divatba jönni a notebook-ok és laptopok használata.

Címkék: notebook iroda íróasztal irodai szék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otletes.blog.hu/api/trackback/id/tr501906832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása